Vange terrazzo

Anvendelse

Standard løbsprofil med terrazzoside. Overfladen er standard på synlige trappesider.

Vange beton

Anvendelse

Standard løbsprofil med betonside. Overfladen er standard på synlige trappesider.

Vange malet

Anvendelse

Standard løbsprofil med ubehandlet side til maling. Overfladen er standard på trappesider, der skjules mod væg.

Vange med spor

Anvendelse

Standard løbsprofil med indlagt kontinuerligt spor i løbssiden. Sporet anvendes typisk til adskillelse mellem terrazzotrin og den malede side for at tydeliggøre trinforløbet.

Vange integrerede musetrin

Anvendelse

Løbsprofil hvor grund- og stødtrin udføres i et kontinuerligt forløb i samme tykkelse. Trappen bæres af central integreret vange. Trinenes mindste dimension afhænger af løbs- og vangebredde og beregnes efter opgave. Der vil kunne forventes aftegninger fra formbegrænsninger på undersiden, da trappen er produceret i én proces.

VANGER

De forskellige trappevanger udgør et vigtigt designelement af betontrapperne og terrazzotrapperne. Vangerne er bestemmende for, om trappens udtryk bliver let og svævende eller stilrent og markant.

Med en trappe fra DALTON får du altid en højt forædlet og meget eksklusiv trappe, som vi er stolte af at producere – og som du kan være stolt af at vise frem.

Når du samarbejder med DALTON, kan du trække på eksperter med stor viden, erfaring og håndværksmæssig stolthed. Det giver dig optimal fleksibilitet til at sætte dit personlige præg på dit byggeri.