ISLANDSBRYGGE

Altaner, altankasser og altangangselementer

KIRKEBJERG PARKEN

Altaner

LÆHEGNET, ALBERTSLUND

Altangangselementer

Kanalhusene

Altaner og altangangselementer

Altan type 1

Anvendelse

Altan med ensidigt fald mod vandrende med afløb eller udspyer. Udføres med eller uden vaskekanter.
Fald min.: 1:100.

Det mest anvendte konstruktionsprincip til altangange. Den viste konstruktion med vederlag på to parallelle bjælker benævnes type 1A. Vederlag på mur eller bæreknast indvendig og på søjler udvendig benævnes 1B. Vederlag på dorne indvendig og søjler udvendig benævnes 1C.

Altan type 2

Anvendelse

Altan med kuvertfald mod afløb eller udspyer. Udføres typisk med vaskekanter.
Fald min. 1:100.

Anvendes typisk på enkeltaltaner men ikke ved altangange pga. varierende koter i ganglinien. Den viste konstruktion med vederlag på dorne indvendig og søjler udvendig benævnes type 2C. Vederlag på to parallelle bjælker benævnes type 2A. Vederlag på mur eller bæreknast indvendig og søjler udvendig benævnes type 2B.

Altan type 3

Anvendelse

Simpel altan med ensidigt fald uden afløb. Udføres evt. med vaskekant ved mur.
Fald 1:100.

Anvendes typisk kun i ét niveau pga. afvanding udover kanten. Den viste konstruktion med vederlag på mur eller bæreknast indvendig og søjler udvendig benævnes type 3B. Vederlag på to parallelle bjælker benævnes type 3A. Vederlag på dorne indvendig og søjler udvendig benævnes 3C.

ALTANER

Alle vores altaner i beton er skræddersyede til det enkelte byggeprojekt. Designet er flot og enkelt – helt i tråd med det skandinaviske design, som DALTON står for.

Vores altaner – både opholdsaltaner og altangange – kan udføres med både vaskekanter og vandrender eller med afvanding ud over forkanten.

Trædefladen på altanerne udføres enten i glat beton eller støbt mod vognplade for skridhæmmende effekt. 

Med altaner fra DALTON får du en bred og varieret pallette af altaner i beton – lige fra skræddersyede løsninger til vores populære standardiserede altanløsninger.

Når du samarbejder med DALTON, kan du trække på eksperter med stor viden, erfaring og håndværksmæssig stolthed. Det giver dig optimal fleksibilitet til at sætte dit personlige præg på dit byggeri.