En trappe er ikke bare et stykke solidt håndværk, der skal bære tusindvis af fødder fra en etage til den næste. Den er også en æstetisk oplevelse.
Det ved DALTON alt om.

Virksomheden i Tilst ved Århus har lavet trapper siden 1929, og altid med et smukt og elegant udtryk. Trapper fra DALTON er udtryk for funktionelt dansk design, når det er smukkest. Samtidig er det også altid et udtryk for, hvad kunden ønsker. For DALTON laver stort set ingen serie-produktioner.

Dine fordele hos DALTON

  • Det betyder, at hver trappe kan få et personligt præg, som passer smukt til hvert enkelt byggeri.
  • Det betyder, at hver kunde får netop den trappe, han ønsker.
  • Det betyder, at arkitekter fra hele landet trygt kan bruge DALTON som sparringspartner, fordi vi altid finder den rigtige løsning.

Hos DALTON er vi ikke bange for at slippe kreativiteten løs. Vi laver alt fra de relativt enkle løsninger til konstruktioner, der består af 100 forskellige elementer. Ingen af vore ca. 250 årlige opgaver er ens. Det er trapperne heller ikke.

En smuk trappe kan dog ikke stå alene. Derfor leverer DALTON enkle og elegante gelændere, der sætter prikken over i’et — uanset hvilken
type trappe og kunde, den skal passe til. Også her går det smukke og funktionelle smukt i hånd med kreativitet, stolt håndværk og god service.

Det er ikke uden grund, at vi anser DALTON for at være trappernes svar på “B&O”.

DALTON ejes af CRH Concrete, som er Danmarks førende leverandør af råhuse og systemløsninger i betonelementer til både boligbyggeri og erhvervsbygger. Læs mere om www.crhconcrete.dk her.