Om dalton

Enkelt og smukt:
dalton er en del af den unikke danske designtradition

Enkel og smuk

Sådan er den verdenskendte danske designtradition, og sådan er daltons trappesystemer, facadesystemer og altaner i beton til både erhvervsbyggeri og boligbyggeri.

Når du vælger vores æstetisk forfinede betonelementer, tilfører du din bygning noget ekstra – det, der bliver lagt mærke til. Kort sagt de betonelementer, som er synlige i dit færdige byggeri, og hvor håndværket og æstetikken er af afgørende betydning.

Med en trappe eller et facadeelement fra dalton, får du altid et højt forædlet og meget eksklusivt produkt, som vi er stolte af at producere – og som du kan være stolt af at vise frem.

Når du samarbejder med dalton, kan du trække på eksperter med stor viden, erfaring og håndværksmæssig stolthed. Det giver dig optimal fleksibilitet til at sætte dit personlige præg på dit byggeri.

Kendemærker

Vores kendemærker er:

•    unikke trappesystemer og facadesystemer i beton af høj kvalitet
•    stor faglig kompetence og erfaring
•    fleksibilitet og service
•    færdige betonelementer klar til montage/indbygning
•    leveringsstabilitet – vi leverer, hvad vi lover til tiden
•    projektering af betonelementerne på egen tegnestue

Råd og vejledning

Mange af vores kunder kontakter os, for at få gode råd og vejledning til deres byggeri. Det er ikke ualmindeligt, at vi bliver taget med på råd helt fra projektets begyndelse, og det tager vi som et udtryk for tillid. Vi kan også med stolthed konstatere, at en del arkitekter foreskriver daltons trappetyper til deres byggerier.

Vi ved, at vores trappekatalog står på inspirations-hylden hos mange arkitektfirmaer.

Det tegner os som førende producent af betontrapper og terrazzotrapper i Danmark.
Så hvad enten du opfører erhvervs- eller boligbyggeri, får du godt design, kvalitet og service.

Samtidig kan vi gennem vores tilhørsforhold til CRH Concrete altid tilbyde et komplet produktprogram til hele dit råhus-projekt.

Vi glæder os til at høre fra dig.