Terrazzofuge

Anvendelse

Fuge mellem trappeløb og repose der udføres i samme terrazzo som elementerne. Fugen udstøbes og slibes på byggepladsen efter montage. Støbesamlingen vil ikke kunne skjules fuldt ud. Terrazzooverfuge og mørtelunderfuge er normalt inkluderet i DALTONs ydelser.

Terrazzofuge med alu

Anvendelse

Samling mellem trappeløb og repose udført i samme terrazzo som elementerne og med fugeanvisere i aluminium. Fugen udstøbes og slibes på byggepladsen efter montage. Terrazzooverfuge og mørtelunderfuge er normalt inkluderet i DALTONs ydelser.

Terrazzofuge med messing

Anvendelse

Samling mellem trappeløb og repose udført i samme terrazzo som elementerne og med fugeanvisere i messing. Fugen udstøbes og slibes på byggepladsen efter montage. Terrazzooverfuge og mørtelunderfuge er normalt inkluderet i DALTONs ydelse.

Elastisk fuge med terrazzo

Anvendelse

Samling mellem trappeløb og repose i terrazzo, udført med elastisk fuge. Den elastiske fuge udføres på byggepladsen og er normalt ikke inkluderet i DALTONs ydelser.

Betonfuge

Anvendelse

Fuge mellem trappeløb og repose der udføres i samme beton svarende til elementerne. Fugen skal udstøbes på byggepladsen efter montage. Støbesamlingen vil ikke kunne skjules fuldt ud. Betonfuger er normalt ikke inkluderet i DALTONs ydelser.

Elastisk fuge med beton

Anvendelse

Samling mellem trappeløb og repose i beton, udført med elastisk fuge. Den elastiske fuge udføres på byggepladsen og er normalt ikke inkluderet i DALTONs ydelser.

FUGER

Trappefugerne udføres både i beton, terrazzo og som elastisk fuge. Fugen er en stor del af den endelige finish af trapperne – og skal derfor udføres med stor ekspertise.

Med en trappe fra DALTON får du altid en højt forædlet og meget eksklusiv trappe, som vi er stolte af at producere – og som du kan være stolt af at vise frem.

Når du samarbejder med DALTON, kan du trække på eksperter med stor viden, erfaring og håndværksmæssig stolthed. Det giver dig optimal fleksibilitet til at sætte dit personlige præg på dit byggeri.